Rinoplastia

Ce trebuie sa stim despre rinoplastie?

Nasul reprezinta una dintre cele mai proeminente si vizibile trasaturi ale fetei. El are o structura foarte complexa si este unic pentru fiecare individ in parte. Contributia sa estetica la aspectul general al fetei este deosebit de importanta. Datorita aspectului si structurii sale unice, individualitatea structurii  nazale si relatia cu celelalte trasaturi ale fetei trebuie recunoscute si respectate. In plus, nasul are o functie esentiala, aceea de a permite pasajul aerului in timpul respiratiei si de a controla fluxul aerian inainte de a ajunge la plamani.

Chirurgia remodelarii nasului este una dintre cele mai complexe interventii chirurgicale, dar si una dintre cele mai frecvente operatii, atat la femei, cat si la barbati, crescand semnificativ increderea in sine ca rezultat al infrumusetarii. Rinoplastia se poate practica in scop estetic, pentru imbunatatirea aspectului nasului, dar si functional, pentru corectarea problemelor respiratorii. Pot exista imperfectiuni ale nasului de cauza genetica sau aparute dupa traumatisme. Un nas disproportional sau cu forma nepotrivita poate avea un impact negativ asupra increderii in sine.

Daca iti doresti o imbunatatirea vizibila a nasului, rinoplastia poate sculpta o noua structura nazala pentru a restaura echilibrul si frumusetea faciala.

Afla mai multe: