Sanii sunt o parte integranta a identitatii sexuale a unei femei

Cu toate acestea, in unele cazuri, zestrea genetica nu corespunde cu ceea ce si-ar fi dorit ele. Daca sunt prea mici, prea mari sau asimetrici, sanii iti pot influenta feminitatea si iti pot cauza neincredere in tine. Din fericire, o interventie chirurgicala la nivelul sanilor iti poate imbunatati  aspectul fizic si spori increderea in tine.

Femeile pot decide sa se opereze in scopul maririi sau reducerii dimensiunilor sanilor, pentru o proportie mai buna a siluetei sau pentru a corecta o asimetrie la nivelul sanilor. Si barbatii pot alege o interventie chirurgicala de reducere a dimensiunilor sanilor. Indiferent de motivatie, in prezent chirurgia sanilor este sigura si ofera rezultate spectaculoase.

Daca sanii nu sunt potriviti perfect corpului tau, sau acestia iti cauzeaza discomfort fizic sau emotional, cea mai buna decizie este sa vii la o consultatie la dr. Simona Manea, medic specialist chirurgie plastica in Bucuresti, pentru a analiza optiunile chirurgicale disponibile.

Vei primi o atentie deosebita si se veti stabili impreuna care este tratamentul chirurgical potrivit pentru tine, astfel incat sa te bucuri de un rezultat natural si evident. Poti beneficia de optiunile de chirurgie a sanilor ca interventii unice sau asociate, pentru obtinerea unor rezultate optime. Un exemplu este liftingul cu augmentarea mamara. Toate acestea se vor stabili in cadrul consultatiei initiale cu dr. Simona Manea.