Trecerea timpului poate aduce schimbări importante la nivelul feței noastre

Expunerea la factorii de mediu – radiatiile solare, poluarea, precum si procesul natural de imbatranire pot afecta calitatea pielii si a tesuturilor moi ale fetei. Acestea isi pierd din elasticitate si din volum, avand ca rezultat ptoza si aspectul imbatranit. De asemenea, prin tractiunea exercitata de muschii fetei asupra pielii, apar ridurile de expresie.

Tehnicile moderne ale chirurgiei plastice pot trata cu succes toate aceste probleme, ajutandu-te sa redobandesti aspectul tineresc al fetei si sa corectezi aspectele care te deranjeaza.

Indiferent daca iti doresti augmentarea unei trasaturi a fetei, sa scapi de riduri sau de pielea flasca, exista o gama larga de proceduri atat chirurgicale, cat si nechirurgicale, prin intermediul carora sa poti ajunge la aspectul fizic dorit.

Dr. Simona Manea , medic specialist chirurgie plastica in Bucuresti, te va ajuta sa alegi tehnica sau tehnicile necesare si corespunzatoare asteptarilor tale, prin care increderea in tine va spori si vei arata atat de tanar/a precum te simti.