Blefaroplastia – de la 650 Euro

De ce sa alegem blefaroplastia?

Varsta si factorii de mediu pot avea o influenta importanta asupra aspectului pielii noastre. O zona  in care se vede imediat cand pielea imbatraneste si se lasa este cea din jurul ochilor, mai exact pielea pleoapelor. Zona pleoapelor prezinta cea mai subtire piele din organism, avand astfel riscul cel mai mare de a dezvolta riduri odata cu trecerea timpului. Ochii sunt primul element facial pe care il remarcam atunci cand comunicam cu o persoana, iar ei pot sa arate foarte obositi din cauza faptului ca pielea din regiunea pleoapelor se lasa. Astfel, acea persoana pare mai batrana decat este in realitate.

Prin blefaroplastie se realizeaza  remodelarea pleoapelor la femeile si barbatii care se confrunta cu imbatranirea pielii, cu aspectul flasc si obosit al pleoapelor, precum si cu evidentierea suparatoare a tesutului adipos din jurul ochilor.

Blefaroplastia – ce presupune?

Prin blefaroplastie  se realizeaza  indepartarea chirurgicala a excesului de piele si  de muschi orbicular, precum si a grasimii ptozate  de la nivelul pleoapelor.  In unele cazuri se intervine asupra ambelor pleoape in cadrul aceleiasi interventii chirurgicale.

Sunt un candidat bun pentru blefaroplastie?

Pacientii ideali sunt femeile si barbatii sanatosi, stabili psihologic si cu asteptari realiste de la operatie. Ca procedura estetica (de infrumusetare), poate fi indicata la orice varsta.

PRET BLEFAROPLASTIE – DE LA 650 EURO

Afla mai multe: