Mărirea sânilor cu GRĂSIME

O optiune alternativa la implanturile mamare este introducerea  grasimii proprii pentru marirea sanilor. Prin augmentarea cu grasime, pacientele se pot bucura de sani mariti in mod natural, fara a se folosi un material sintetic.

Grasimea este recoltata prin tehnica lipoaspiratiei, astfel incat pe langa marirea sanilor pacientele se vor bucura si de sculptarea si subtierea acelor zone ale corpului unde exista grasime in exces. Astfel, augmentarea sanilor cu grasime proprie include de fapt doua tehnici chirurgicale.

Marirea cu grasime versus marirea cu implanturi de silicon

Daca pacienta doreste o crestere a bustului cu mai mult de doua numere la sutien, atunci va fi candidata mai buna pentru implanturile siliconice. Augmentarea cu grasime mareste sanii doar cu 1-2 numere, fiind o varianta potrivita pentru pacientele care isi doresc o marire moderata a sanilor.

Daca pacienta nu are suficienta grasime pentru a obtine augmentarea dorita, atunci trebuie sa ia in calcul implanturile de silicon.

In cazul augmentării cu grăsime, nu există riscul dezvoltării unei reacții alergice și nu există riscul de ruptură a implantului sau de contractură capsulară.

Afla mai multe: