Interventii chirurgicale de remodelare corporala

Ai pierdut mult in greutate si constati ca ti-a ramas piele in plus? Ai nascut de curand si, desi ai scapat de volumul sarcinii, abdomenul are in continuare dimensiune similara perioadei de graviditate ?

Sa slabesti poate reprezenta de multe ori o provocare, si se poate realiza prin munca intensa si determinare ,sau prin chirurgia bariatrica- optiune eficienta si cu popularitate in crestere. Din nefericire, pielea intinsa prea mult nu-si mai revine la normal. Indiferent  cat esti de determinat, cate abdomene faci la sala sau cate crème aplici pentru vergeturi, in majoritatea cazurilor aceste metode nu sunt suficiente.

Din fericire, nu este nevoie sa te resemnezi sa traiesti cu pielea in plus.

Procedurile de sculptura corporala pot imbunatati aspectul si contururile corporale. De la regiunea abdomenului pana la nivelul coapselor, fiecare zona a corpului e susceptibila la imperfectiuni.

Folosind tehnici chirurgicale precise, dr. Simona Manea , medic specialist chirurgie plastica in Bucuresti, iti poate corecta si ajusta acele parti ale corpului care te deranjeaza, aducandu-te cat mai aproape de fizicul dorit.