Mărirea FESELOR cu implanturi de silicon

De ce sa alegem implanturile fesiere?

Un posterior bombat reprezinta un simbol al frumusetii si tineretii. Cu trecerea timpului, fesele se miscoreaza, devin plate si incep sa se lase. Un posterior plat chiar si la un pacient tanar poate face ca persoana sa para mai in varsta si mai putin atragatoare sexual. Dimpotriva, un posterior bombat la o persoana mai in varsta face ca aceasta sa para mai tanara si mai atragatoare.

Dimensiunea si forma feselor  depind in mare parte de distributia grasimii si de zestrea genetica. Din nefericire, la multe persoane grasimea pur si simplu nu se depune la acest nivel, iar masa musculara fesiera poate sa fie mai redusa.

Din fericire, exista cateva metode de imbunatatire a aspectului feselor, una dintre acestea fiind introducerea  implanturilor de silicon, prin care posteriorul tau va deveni mai sexy si mai bombat. De asemenea, cresterea dimensiunilor feselor te poate ajuta sa echilibrezi alte zone ale corpului, cum ar fi sanii  mari sau soldurile largi.

Introducerea implanturilor siliconice poate corecta si fesele ptozate. Secundar interventiei, pacientii arata si se simt mai bine. Cresterea increderii in sine are ca efect imbunatatirea calitatii vietii.

Afla mai multe: