INJECTII CU ACID HIALURONIC

Acidul hialuronic este un element natural al organismului, fiind necesar pentru mentinerea hidratarii, fermitatii si elasticitatii pielii. Expunerea la factorii de mediu – radiatiile solare, poluarea si radicalii liberi, precum si procesul natural de imbatranire au ca efect scaderea elasticitatii pielii si a volumului tesuturilor moi ale fetei. De asemenea ridurile de expresie incep sa se devina vizibile si sa se adanceasca. Injectiile cu acid hialuronic pot sa dea timpul inapoi, avand rezultate subtile si vizibile.

Arta injectarii acidului hialuronic consta in aprecierea exacta a cat putem corecta prin intermediul fillerelor de umplere dermica, pentru obtinerea unor rezultate naturale.

Indicatii ale tratamentului cu acid hialuronic:

  • Corectarea ridurilor si a santurilor de la nivelul fetei (nazolabial, marioneta,etc)
  • Augmentarea buzelor, care vor deveni mai senzuale si mai voluminoase
  • Hidratarea si intinerirea pielii
  • Imbunatatirea tonusului si elasticitatii pielii
  • Restabilirea sau cresterea volumului zonei malare (pometi)
  • Umplerea cearcanelor

Cum functioneaza tratamentul?

Tratamentele injectabile cu acid hialuronic nu necesita interventie chirurgicala, asigurand rezultate imediate. Interventia este rapida si simpla, dureaza aproximativ 30 minute. Dupa interventie se pot relua activitatile uzuale. Rezultatele sunt de durata, dar nu permanente, ele putand sa se mentina intre cateva luni si 1 an.

Este dureros tratamentul?

Injectiile sunt efectuate cu ace foarte fine, iar durerea resimtita este minima. Se poate aplica o crema anestezica sau se poate face anestezie locala, in functie de sensibilitatea fiecarui pacient.

Pot sa apara complicatii?

Imediat dupa interventie va puteti confrunta cu un discomfort temporar: sensibilitate, inrosire, umflare sau invinetire. In general aceste simptome trec spontan in maxim 7 zile.