MEZOTERAPIA

Mezoterapia este unul dintre cele mai folosite tratamente de rejuvenare a pielii, pentru tratarea semnelor de imbatranire si a altor probleme de calitate si textura ale pielii. Aceasta poate conferi pielii un aspect stralucitor, tineresc.

De ce sa alegem mezoterapia

Mezoterapia poate fi utilizanta pentru:

  • Reducerea semnelor imbatranirii
  • Atenuarea ridurilor fine
  • Tratarea cicatricilor si a petelor pigmentare
  • Obtinerea unui aspect tineresc si stralucitor al tenului
  • Cresterea tonusului si elasticitatii pielii
  • Rejuvenarea pielii cu aspect tern, obosit

Este o metoda neinvaziva si sigura, care implica o perioada minima de recuperare. Poate fi folosita pentru rejuvenarea fetei, gatului si regiunii pleoapei inferioare, precum si pentru imbunatatirea aspectului mainilor si a zonei decolteului.

Ce presupune mezoterapia?

Mezoterapia este o procedura care presupune  introducerea in straturile superficiale ale pielii a unor complexe de vitamine, enzime, aminoacizi, acid hialuronic si extracte naturale de plante care cresc productia de colagen si elastina. Colagenul si elastina exista in mod natural in piele si au rolul de a mentine elasticitatea si tonusul acesteia. Tehnica presupune administrarea de multiple mini-injectii la nivelul pielii.

Pre tratament se poate aplica o crema anestezica, mentinuta 30 minute pentru a minimiza discomfortul datorat micilor intepaturi. Procedura dureaza 30-60 minute, in functie de zona de interes.

Pentru ca tratamentul sa fie eficient, se recomanda  o serie de 4-6 sedinte, la interval de 2-4 saptamani. Dupa injectare pot sa apara mici umflaturi superficiale, roseata sau vanatai care dispar de obicei in 24-48 ore.