LIPOASPIRAȚIA

De ce sa alegem lipoaspiratia?

A fi femeie nu este usor intotdeauna, mai ales atunci cand te confrunti cu probleme precum acumularea kilogramelor, imbatranirea pielii sau prezenta grasimii in exces in anumite zone ale corpului.

Unele parti ale corpului sunt predispuse la acumularea de grasime. Printre acestea se numara soldurile, abdomenul si coapsele. Nu numai femeile se confrunta cu astfel de probleme, ci si barbatii, in cazul lor depozitele de grasime fiind mai usor de observat pe solduri si abdomen.

Aceasta problema poate gasi rezolvare in procedura chirurgicala denumita lipoaspiratie. Practic, dupa administrarea aneseteziei generale, pacientului i se extrage excesul de grasime din zonele cu probleme, cu ajutorul unor canule de dimensiuni diferite, conectate la un aspirator. Inciziile efectuate sunt de mici dimensiuni, iar vindecarea lor este rapida, fara a lasa in urma semne vizibile.

Tehnica poate fi combinata cu alte interventii chirurgicale, ca de exemplu marirea feselor sau a sanilor cu grasime proprie, lipofilligul fetei.

Afla mai multe: