LIFTINGUL BRAȚELOR (BRAHIOPLASTIA)

De ce sa alegem brahioplastia?

Bratele reprezinta o parte a corpului pe care o expunem frecvent, mai ales vara, cand purtam imbracaminte fara maneci sau cu maneca scurta. Atunci cand ne confruntam cu pierderi in greutate semnificative, sau chiar odata cu inaintarea in varsta, pielea de pe fata interna a bratelor si a regiunii axilare incepe sa-si piarda elasticitatea si sa se lase. Desi putem incerca exercitii fizice pentru tonifiere, acestea nu vor face sa dispara excesul de piele care ne deranjeaza.

Acest surplus de piele te poate face sa te simti jenat/a atunci cand trebuie sa-ti expui bratele, sau te poate impiedica sa-ti gasesti tricouri de masura potrivita.  Solutia care poate rezolva aceasta problema este interventia chirurgicala de lifting al bratelor (brahioplastia). Aceasta operatie presupune indepartarea pielii si a grasimii in exces si reconturarea bratelor, care vor deveni mai subtiri si mai ferme.

Este brahioplastia potrivita pentru mine?

Multi pacienti au bratele  semnificativ mai voluminoase (disproportionale) fata de restul corpului, si care nu se corecteaza prin exercitii fizice. Altii au piele care atarna in pliuri la nivelul bratelor, datorita slabirii masive. Altii se plang de probleme datorate varstei: scaderea tonusul bratelor, cu pierderea elasticitatii pielii si aparitiei ridurilor si pliurilor.

Pentru aceasta interventie trebuie sa fi ajuns la greutatea corporala ideala si sa ai o stare buna de sanatate.

Afla mai multe: