LIFTINGUL CU FIRE PDO (RESORBABILE)

Este o tehnica nechirurgicala prin care se poate redobandi aspectul tanar al fetei si corpului, prin liftingul si tonifierea pielii care si-a pierdut elasticitatea, in acelasi timp cu stimularea productiei locale de colagen.

Procedura utilizeaza  fire premium confectionate din polydioxanona (PDO), care vor fi absorbite dupa proliferarea colagenului. Confera un aspect natural si intinerit fetei si corpului, dupa un tratament simplu si eficient.

Unde putem utiliza firele PDO:

  • La nivelul fetei pentru tratarea ridurilor fruntii sau obrajilor, pentru liftingul sprancenelor, rejuvenarea pleoapelor, ameliorarea santurilor nazogeniene pronuntate si a liniilor marioneta, liftingul obrajilor cazuti si a liniei mandibulei
  • La nivelul corpului pentru ameliorarea ridurilor gatului si decolteului, a tesuturilor ptozate ale corpului, tratamentul aspectului neuniform dupa lipoaspiratie

Inaintea interventiei este important sa se evalueze: aspectul si calitatea pielii (grosime, textura, elasticitate), existenta unor afectiuni concomitente sau a unor tratamente medicale in curs.

Interventia se face de obicei dupa aplicarea unei creme anestezice. Procedura dureaza mai putin de o ora. Efectele se vad imediat si constau in liftingul tesuturilor ptozate, intinerirea pielii, netezirea ridurilor. Rezultatele se mentin mai mult de 1 an, dar pentru intretinere, interventia trebuie repetata.

Pentru ca firele se introduc folosind ace fine, nu vom avea cicatrici sau taieturi. Firele nu sunt vizibile si nu se simt prin piele. Firele incurajeaza productia de colagen nou in piele, care restaureaza aspectul intinerit al fetei. Dezvoltarea colagenului nou este ceea ce sustine si mentine rezultatele liftingului.

Recuperarea dupa interventie este rapida. Va puteti confrunta  cu invinetirea usoara a pielii precum si cu o senzatie de tensiune la nivelul zonei tratate, timp de cateva zile, dar va veti putea relua imediat activitatile uzuale.